Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Bieden op vakanties (hotels)

Wat is er nou leuker dan lekker ontspannen in een hotel. Genieten van een mooie stad of lekker bijkomen van het drukke dagelijkse leven in een rustige, groene omgeving. Bij vrijtijdcheque.com kan je het allemaal vinden. Je kan bieden op hotelovernachtingen in binnen en buitenland. Zo is er voor iedereen wel een mooie omgeving te vinden om te ontdekken. Als je geen zin hebt in een drukke stad of rustig groene omgeving is een wellness vakantie misschien wel iets voor jou. Deze vakanties kan je ook vinden op deze website. Zo ben je er echt even helemaal tussenuit en kom je rustig, ontspannen en opgeladen weer thuis. Want wat is er nou fijner dan even bijkomen met lekkere massages en een bezoek aan de sauna?


Lekker dineren voor 2 personen met uitzicht op zee bij Solbeach!

Lekker dineren voor 2...

 
Prijs: € 1.00

Tickets voor een diner van Solbeach bij Ticketveiling.nl. Mis deze diner veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting.

Bezoek Aanbieder
Een 3-gangen diner bij een Fletcher hotel naar keuze!

Een 3 gangen diner bij...

 
Prijs: € 1.00

Dinercheque voor een Fletcher hotel naar keuze bij Ticketveiling.nl. Mis deze uit eten veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting!

Bezoek Aanbieder
Een heerlijke 3-gangen suprise lunch bij het Prentenkabinet!

Een heerlijke 3 gangen...

 
Prijs: € 1.00

Tickets voor een 3-gangen surprise menu bij het Prentenkabinet bij Ticketveiling.nl. Mis deze eten en drinken veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting, door...

Bezoek Aanbieder
Geniet van een smakelijke BBQ voor 2 personen bij Solbeach!

Geniet van een...

 
Prijs: € 1.00

Tickets voor een tafel BBQ diner van Solbeach bij Ticketveiling.nl. Mis deze diner veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting.

Bezoek Aanbieder
Geniet van een 9-gangen diner bij Restaurant Kaatje!

Geniet van een 9 gangen...

 
Prijs: € 1.00

9-gangen Michelinster diner voor 2 personen bij Ticketveiling.nl. Mis deze Uit eten veiling niet en win jouw diner met de hoogste korting!

Bezoek Aanbieder
Een heerlijke culinaire Libanese proeverij bij Amier Restaurant!

Een heerlijke culinaire...

 
Prijs: € 1.00

Tickets voor een Libanese 6-gangen proeverij van Restaurant Amier bij Ticketveiling. Mis deze diner veiling niet en win jouw diner met de hoogste korting, door al mee te bieden...

Bezoek Aanbieder