Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Bieden op etentjes

Wat is er nou leuker dan lekker een avondje uit gaan? Gezellig bij kletsen met vrienden of familie of romantische met je partner uit eten gaan. Lekker barbecueën, sushi eten of genieten van een 3gangen menu. Bij vrijtijdcheque.com kan je bieden op verschillende etentjes. Zo is er voor iedereen wel een gepast restaurant te vinden of je nou op zoek bent naar een Michelin restaurant of een gezellig eetcafé het is hier allemaal te vinden. Maar om een gezellige avond te hebben hoef je natuurlijk niet per se buiten de deur te eten. Je kan hier namelijk ook bieden op bijvoorbeeld een luxe barbecue Smoker! Zo kan je makkelijk in je eigen tuin genieten van het lekkerste vlees en vis bereid op je favoriete manier.


2 lederen riemen met bijpassende pasjeshouder!

2 lederen riemen met...

 
Prijs: € 1.00

Twee riemen met bijpassende pasjeshouder bij Ticketveiling.nl. Mis deze fashion veiling niet en win jouw twee riemen en pasjeshouder met de hoogste korting, door al mee te bieden...

Bezoek Aanbieder
Val tijdens je workout sneller af met een Sauna Sportband!

Val tijdens je workout...

 
Prijs: € 1.00

Dames Sauna Sportband bij Ticketveiling.nl. Mis deze fitness and health veiling niet en win jouw sportband met de hoogste korting, door al mee te bieden vanaf 1 euro!

Bezoek Aanbieder
Gegarandeerd plezier met deze leuke kinderkeuken!

Gegarandeerd plezier met...

 
Prijs: € 1.00

Een kinderkeuken bij Ticketveiling.nl. Mis deze speelgoed veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting. Door al mee te bieden vanaf 1 euro!

Bezoek Aanbieder
Sint op de Avonturen-boerderij Molenwaard (4 tickets)!

Sint op de Avonturen...

 
Prijs: € 1.00

4 tickets voor Sinterklaas op de Avonturenboerderij Molenwaard bij Ticketveiling.nl. Mis deze kinderuitjes veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting.

Bezoek Aanbieder
Het altijd verrassende Surprise Sushi menu van SushiPoint!

Het altijd verrassende...

 
Prijs: € 1.00

Vouchers voor het Surprise Sushi Menu van SushiPoint bij Ticketveiling.nl. Mis deze eten en drinken veiling niet en win jouw sushi met de hoogste korting door al mee te bieden...

Bezoek Aanbieder
Geniet van heerlijke sushi van Sushi Centre Maastricht!

Geniet van heerlijke...

 
Prijs: € 1.00

Tickets voor sushi eten bij Sushi Centre Maastricht bij Ticketveiling.nl. Mis deze sushi veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting!

Bezoek Aanbieder